Friday, February 19, 2010

Opie Part 1

Posted by Zainah Senin at 12:02 PM 2 comments
aku ada kucing baru namanya opie pengganti oyen. Oyen ntah kemana dia menghilang aku pon tak taw..so untuk menggantikan oyen aku pun mencari pengganti baru la..lama dah aku cari kucing ni akhirnya dapat gak. mmg payah la nak cari kucing parsi skang. Beberapa kali aku mintak dengan kawan pada kawan mula2 kata nak bg tp d end mesti tak dpt. Alasannyer syngla nk bagi..aku gak kempunan mengigit jari. G kedai pun lagu tu gak..g jer kedai mesti habis n habis..smpi tokey kedai pon dah knl aku. Tp masa cuti CNY aku pon p la kedai sebelah d Store kat Bus stand Bt Pht. Sajer2 tak la mengharap sgt...Tibe terjerit terpekik la aku n Ct kat situ melihatkan 2 ekor kucing yg sgt cantik. Aku pon roger la kat ain n K.idza suruh pilih tgk dan kaji. Aku pon akhirnya pilih hat kelabu itam ni..itam2 si tampuk mangis biaq itam nmpk manis...lagi satu kaler oren+putih. Pon cantik beb..aku pon roger kat nad (pun suka kucing) Nad pon mcm berminat nak li tapi tak alangkah malangnyer kucing oren dah dibeli orang. tinggallah nad melopong mengigit jari. Padahal tak smpi 2 jam pon aku n depa tinggalkan kedai uncle tu...mmg menjadi pojaan ramai la kucing parsi ni..tak per nad lain kali aku tling tgk2 kan ek..

Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer

Wednesday, February 17, 2010

Aku Nak mEnulissssss..

Posted by Zainah Senin at 10:56 PM 2 comments
Dah lama rasanya aku tak menulis kat blog yang tercinta nie...berabuk dah kata kak zana. Sibuk ngan farmville lar..facebook la..hehehe..Sbnrya sibuk wat keja lain samapi tak berkesempatan nak menulis kat cni..Aku tak taula apa yg aku tulis ni orang baca atau tidak..tapi mungkin 2-3 orang jer baca kot,,,,tp okla dari tak der langsungkan..Sekurang2ya blog nie sbgai satu cara untuk kita meluahkan sesuatu bnda yg perlu diluah atau melatih diri kita menulis atau dalam erti kata lain menulis karangan. Hahaha. suruh budak tulis pandai..tp kita..ada tulis???? tulis tur dakla tapi membaca adalar...so apabila kita membaca apa salahnya bahan yg kita dapat kita kongsikan di blog. at least ilmu yg kita ada boleh disebarkan kepada orang lain. Bnyk lagi nak cerita..esok2 kita sambunglah....Ok Bye..

Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer
 

Template Copy by Blogger Templates | BERITA_wongANteng |MASTER SEO |FREE BLOG TEMPLATES