Monday, May 3, 2010

Mimpi Jadi Kenyataan......

Posted by Zainah Senin at 11:04 PM 1 comments
Hari Ahad (02.05.10) jalan2 cari makan dengan ct n K.idza kat Bp. Fokus utama adalah tuk membuat konsert amal d Square One. Tapi hari tu car park mmg penuh..jenuh cari akhirnya jumpa..dengan dorongan yg begitu ikhlas dr K.idza. OOOOOOO patotla penuh ropernyer ada Mobile Fair..mmg ramai owang..tapi Fokus utama adalah membuat konsert amal so kami terus menuju ke destinasi yg dituju. Mahu2 25 lagu telah didendangkan bersama. Mmg suara yg tak sedap bertambah sedap. Wakaka. Okla lps tu kami pon mencari peluang meninjau melihat aka melawat kawasan mobile fair tu..uit mmg ramai owang. handset canggih manggih dijual dengan harga yg cukup murah..dahla murah Buy 1 Free 1 lak tur..mata yg normal menjadi juling serta merta. K.Idza n Ct hanya mengekori aku bontot aku dengan penuh taat. (Jarang jumpa member taat mcm diorang ni)Keinginan dan nafsu aku membuak2 tuk menyambar satu..namun iman mengatasi nafsu..aku tak yah beli lar..handset pon elok lagi kan..(Nsb baik kalu idak..hbslar.......) Kenapa H.set sebegini dijual begitu murah?? setelah diselidik, siasat..mmg cukup menggelikan ketiak dan ulu hati aku..H.set Sony Ericson menjadi sonyu ericson lar song ericson lar dan bla2..dan H.set ni dibuat d Taiwan. OOOOOO H.set AP ropernya..patotla...Apalagi aku pon memujuk atau kata lain mencadangkan ct tuk membeli. Bukan apa H.set dier masuk mesin basuh. Skang pakai h.Set mak dier. cian mak dier tak leh nak msg2 ngan Ayah baru ct. Ct pon menganggukkan kepala tanda setuju. (Taat Lagi) So aku pon memilih satu kedai ni tuk beli. Dier Offer H.set ni ngan harga RM215. Murah tu wei.dan kami pastikan ejaan sony ericson ni betoi. kerana terlalu teruja kami bayar n pulang. bukan sebb teruja dapat h.set baru..tp teruja nak solat maghrib. Sbb dh nak masuk Isyak. kan solat kena didahulukan. Sampai di rumah try tuk memasukkan simcard. Namun Malangnye tak reti lak nak bukak cover blakang. cari2 mmg tak jumpa. La...macam mana ni??? Tak per la kita Tidor dulu ct. Semasa aku tidor..... apa yg berlaku aku mimpi aku bukak cover belakang h.set ct tu. Bangun jer pagi selps mandi aku pon cuba berpandukan pada mimpi malam td. Akhirnya boleh bukak..pergh..ni yg dikatakan MIMPI JADI KENYATAAN........hehehe

Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer
 

Template Copy by Blogger Templates | BERITA_wongANteng |MASTER SEO |FREE BLOG TEMPLATES